NEXT:

BIO VELIMIR KHLEBNIKOV ?
POEME GRAPEISTE !
DEELNEMERSLIJST !

 

Het KLEBNIKOV CARNAVAL 2009 slaat voor al voor het tweede jaar op rij haar tenten op rond het openlucht amfitheater op de Evenementenweide in het Provinciaal Domein Kessel-Lo (Leuven) van 16 tot 23 augustus. ( Het Provinciaal domein is op wandelafstand van het station van Leuven )

Zondag 16 augustus om 18 uur trapt Kesselse muzikant P. Van Sant ( ex-Boxcars ) het Klebnikov Carnaval af met een optreden in taverne De Stille Waters bij het Ecohuis in het Provinciaal Domein.

In De Stille Waters worden ook de ingezonden lyrische werken tentoongesteld die te fragiel zijn voor onze OPENLUCHTKLEBNI-PERDOTHEEK voor het amfitheater.

Van 16 tot 23 augustus trekt het KLBENIKOV CARNAVAL vanaf de namiddag tot 21 uur ( en niet 22 zoals op de pamfletten staat gedrukt ) de lyrische locomotief in gang. Iedereen kan waterdicht lyrisch werk meebrengen en in de OPENLUCHTKLEBNI-PERDOTHEEK tentoonstellen ( meer fragiele werken zullen in taverne De Stille Waters , centraal in het Provinciaal Domein, worden opgehangen). Iedereen kan het podium op en zijn/haar ding doen.