NEXT:
DEELNEMERSLIJST

WIE WAS KHLEBNIKOV?/
POEME GRAPEISTE

Het KLEBNIKOV CARNAVAL is een internationaal zelfbedruipend en gratis deelnemersfestival voor en door het lyrische in ieder van ons.

Dat wil zeggen dat Het KLEBNIKOV CARNAVAL totaal onafhankelijk en gratis is. Er treden zowel grote namen als onbekende kunstenaars op. Onbezoldigd. Het festival is dan ook niet gesubsidieerd.

De deelnemerslijst is al lang: velen, vooral grafische en tekstuele kunstenaars posten van alle uithoeken van de wereld hun werken. Vele, vooral tekstuele en performance-kunstenaars zakken in de derde week van augustus af naar Kessel-Lo.

Belangrijk is dat elke bezoeker van het festival zich spontaan kan manifesteren voor een publiek, wat in de editie 2008 meermaals is gebeurd. Het is een festival dat gedragen wordt door haar eigen publiek.

Zo wordt Kessel-Lo het werkterrein van een project dat wil bewijzen dat mensen samen lyriek in de meest uiteenlopende verschijningsvormen kunnen brengen, zonder dat de bonte mengelmoes die daaruit ontstaat aan haar kleurpigmenten moet prijsgeven.


.................